Wandel coaching

Gezond

Wist je dat wandelen, en vooral wandelen in de natuur, een bewezen heilzame werking heeft op ons lichaam maar ook op onze mentale gezondheid? Het is bewezen dat wandelen onze hartslag tot rust en onze ademhaling omlaag brengt. Dit heeft als gevolg dat er in onze hersenen dopamine, endorfine en serotonine vrijgezet worden. Deze stoffen verlagen het gevoel van stress en depressiviteit en helpen ons om ons energieker en gelukkiger te voelen.

Natuur

Het gelukkige geval wil dat ik mijn spreekruimte thuis heb en dat ik op een kleine kilometer van een natuurgebied woon (Woldberg – De Eese bij Steenwijk). Dit betekent dat het mogelijk is om wandelcoaching aan te bieden. Ik zal de TotalBalance methode inzetten terwijl we ondertussen wandelen. Daarmee kan ik de voordelen bieden van enerzijds lichamelijke beweging en anderzijds het coachtraject.

Niet stil zitten

Een ander voordeel van wandelcoaching is dat we niet per se tegenover elkaar hoeven te zitten. Misschien vind je het lastig een ander steeds in de ogen te kijken. Of hou je er niet van om steeds stijf in een stoel te zitten. Dan is wandelcoaching ideaal.

Contact

Oosterhoek 45
8334 RD Tuk

e-mail: info@avievcoaching.nl

telefoon: (06) 13 83 92 46