Coaching

Huiselijke sfeer

Wanneer je kiest voor coaching bij Aviev ben je van harte welkom bij mij thuis. Ik heb verschillende ruimtes tot mijn beschikking om een persoonlijk gesprek met je te hebben. Gewoon in huiselijke sfeer.

We zullen eerst een kort, gratis en helemaal vrijblijvend kennismakingsgesprek met elkaar hebben. Dit gesprek verplicht je helemaal tot niets. Wanneer jij ervaart dat er een klik is en je verder wilt met de coaching zullen we een afspraak maken voor een intake. Hierna zullen we beginnen met de coachgesprekken. Deze zullen in eerste instantie elke week plaats hebben, hierna elke twee weken en in de afrondende fase kunnen we een keer in de drie of vier weken afspreken.

coachingspraktijk steenwijk
Avievcoaching werkboek

TotalBalance

We maken gebruik van het werkboek van TotalBalance. Dit wordt jouw persoonlijke boekwerkje waarin je alles kwijt kunt rondom het coachtraject. Hierin zul je enerzijds opdrachten uitvoeren en anderzijds meegenomen worden in een mooi en inspirerend ontwikkelingsproces. Ook zul je bemoedigd worden door bijbelteksten. Natuurlijk is er uitgebreide ruimte voor jouw eigen vragen en aandachtspunten. Ik zal altijd proberen zo veel mogelijk bij jouw behoeften aan te sluiten. 

Coaching

Daarnaast heb je bij Aviev de mogelijkheid om niet alleen maar gesprekken te hebben. Als jij het prettiger vind om elkaar niet aan te hoeven kijken of lekker te bewegen gaan we er samen op uit om een wandeling te maken op de Woldberg, bij Steenwijk. Wordt jij juist rustig of geïnspireerd door muziek? Ook daar kan ik in voorzien door regelmatig muziek in te zetten. Heb jij niks met praten of droge tekst? Ik kan mijn gesprekken met jou ondersteunen met tekeningen die je in een oogopslag laten zien waar het eigenlijk om draait.

Wandel coaching

Wist je dat wandelen, en vooral wandelen in de natuur, een bewezen heilzame werking heeft op ons lichaam maar ook op onze mentale gezondheid?

Muziek coaching

Onderzoeken wijzen uit dat muziek het brein activeert waaronder de gebieden waarin emotie en sociale interactie geregeld worden.

Visuele coaching

ist je dat je maar een héél klein gedeelte (10-20%) van wat je hoort kunt onthouden? Gelukkig werken we bij TotalBalance met een werkboek.

Contact

Oosterhoek 45
8334 RD Tuk

e-mail: info@avievcoaching.nl

telefoon: (06) 13 83 92 46