Visuele coaching

Beter onthouden

Wist je dat je maar een héél klein gedeelte (10-20%) van wat je hoort kunt onthouden? Gelukkig werken we bij TotalBalance met een werkboek. Want geschreven tekst helpt om het gehoorde beter te onthouden (nog eens 10-20%). Wanneer dit dan ook nog eens ondersteund wordt door beelden onthoud je ineens een veel groter gedeelte (tot wel 70-80%). Niet voor niets wordt er steeds meer gecommuniceerd met beeld.

Beelddenken

Misschien weet jij van jezelf dat je een beelddenker bent. Of dat informatie bij je binnenkomt in plaatjes. Dan kan het fijn zijn om coachgesprekken te hebben die worden ondersteund door beeld. Gelukkig heeft de TotalBalance methode verschillende creatieve oefeningen en opdrachten met plaatjes. Maar daarnaast kan ik tekeningen maken die weergeven wat we in het gesprek bespreken.

Tekenen

Als je voor visuele coaching kiest zal ik tijdens onze gesprekken tekeningen maken die helpen om de informatie beter te begrijpen en te onthouden. Maar ook kan het je helpen om beter uiting te geven aan gevoelens en gedachten. Dit doe ik op een heel eenvoudige en laagdrempelige manier. De tekeningen zijn simpel en helder.

Contact

Oosterhoek 45
8334 RD Tuk

e-mail: info@avievcoaching.nl

telefoon: (06) 13 83 92 46