Ervaring van Maud

Mijn naam is Maud en ik ben 21 jaar oud. Ik heb de afgelopen drie maanden en nog steeds hulp mogen ontvangen van Annemarie wat mij tot nu toe veel heeft geholpen. 

Ik loop op veel punten vast in mijn leven en dat was de reden dat ik met Annemarie destijds in contact kwam. We spraken een keer af om het over mijn situatie te hebben en zo doende zijn we gesprekken met elkaar blijven houden, ze wou me graag hulp aanbieden op die manier. 

Ik heb Anne Marie ervaren als een hele lieve, geduldige, begripvolle, humoristische en wijze vrouw. Ze beoordeelt je niet op de foute dingen die je doet of op je verleden maar luistert naar je, staat achter je, laat je nieuwe inzichten zien en steunt je volledig tot waar mogelijk is in het meedenken en helpen wat voor jou het beste is. 

Ook vind ik het fijn dat ik volledig mezelf kan zijn bij Annemarie. Ze heeft een fijne energie en stelt je snel op je gemak. Je kan je emoties laten gaan en eigenlijk is niks te gek om te zeggen, ze is daar gewoon echt 100% voor jou en dat maakt Annemarie een hele krachtige en mooie vrouw vind ik. Mij persoonlijk doet dat erg goed omdat ik niet gewend ben aandacht te krijgen op deze manier van iemand (die echt mij verder wilt helpen en echt naar me luistert) dat zorgt ervoor dat ik er zelf ook weer in ga geloven en in de mensen om me heen. Er is hoop, er zijn oprecht goede mensen zoals Annemarie die je er doorheen willen en kunnen helpen als je er voor open staat. 

Groetjes, ?