Corona

Ik houd mij binnen mijn praktijk aan alle geldende regels van het RIVM.
Klik hier voor meer info.

Corona

Het Coronavirus heeft veel gevolgen voor onze samenleving. Wellicht heb je zelf die gevolgen wel gevoeld. Misschien ben je zelf of iemand die je kent ziek geweest. Misschien moest je in quarantaine. Misschien verloor jij of een dierbare jullie baan. Misschien is de toekomst onzeker geworden. Misschien hebben de verregaande maatregelen en de lockdown je beperkt in je dagelijks leven. Waardoor je contact met je medemens en nabijheid hebt moeten missen. Of misschien ben je zelfs wel iemand verloren. Door allerlei omstandigheden kun je druk ervaren en behoefte hebben aan een gesprek. Natuurlijk is dit mogelijk bij Aviev.

Jongeren

Ben je jong (tot 25 jaar) en heb je behoefte aan een gesprek? Dan biedt ik je een gratis coachgesprek aan. Ik biedt je een luisterend oor of denk mee hoe je van deze periode het beste kunt maken. Dit doe ik in het kader van #samenvoordejongeren. Ik zie om mij heen dat deze periode met name voor jongeren erg zwaar is en ik wil je graag een lichtpuntje bieden. Als je hiervan gebruik wilt maken kun je contact met mij opnemen en plannen we een gesprek.

Voorzorgsmaatregelen

Het is goed om te weten dat ik mij houdt aan de richtlijnen van het RIVM. Momenteel is het voor mij mogelijk één persoon op een dag te spreken. Dit betekent dat ik de gesprekken goed moet spreiden. Daarnaast maak ik mijn spreekruimte regelmatig schoon en lucht ik deze na elk gesprek. Ook zal ik je vragen bij binnenkomst je handen te ontsmetten en zal ik 1,5 meter afstand houden. Op deze manier wil ik het risico op het verspreiden van het virus zo veel mogelijk inperken.

Van jou vraag ik een mondkapje te dragen tot in de spreekruimte. In de spreekruimte zelf mag je je mondmasker weer af doen. Verder verzoek ik je vriendelijk de afspraak af te zeggen zodra je (minimale) verkoudheidsklachten hebt. Hiervoor zal ik in verband met de bijzondere omstandigheden geen kosten in rekening brengen. We zullen een nieuwe afspraak maken zodra je weer 24 uur klachtenvrij bent.

Andere mogelijkheden

Wellicht vind je het toch te risicovol om bij mij thuis af te spreken. Dan is het ook mogelijk om via video bellen of online een afspraak te maken. Dit is minder persoonlijk maar de praktijk wijst uit dat dit toch mooie en effectieve gesprekken kan opleveren.

 

Contact

Oosterhoek 45
8334 RD Tuk

e-mail: info@avievcoaching.nl

telefoon: (06) 13 83 92 46